Mesaje | Prieten | Zi de nastere

Cele mai frumoase mesaje de ziua de nastere pentru prietenul tău. Urări de felicitare de zi de nastere pentru prietenul tău. Alege un mesaj personalizat de zi de naștere pentru prietenul tău pentru a transforma această zi într-un moment special.

Cele mai frumoase mesaje de ziua de nastere pentru prietenul tău. Urări de felicitare de zi de nastere pentru prietenul tău. Alege un mesaj personalizat de zi de naștere pentru prietenul tău pentru a transforma această zi într-un moment special.
La mulți ani cu sănătate, dragă prietene! Îți urez să te bucuri de fiecare clipă din ziua ta de naștere și sănătatea să fie alături de tine în fiecare zi a anului care urmează!
Dragă prietene, de ziua ta îți doresc atata noroc cât să nu poți duce, fericire câtă nu-ți poți închipui, atâta sănătate la câtă nu te aștepți. La mulți ani, prietenul meu!
Dragă prietenul meu ... te felicit cu drag de ziua ta de nastere! Îți urez ca în casa ta să se mute norocul, ca dragostea să fie cu tine mereu și zi de zi sa devii mai puternic și mai bogat.
Fie ca ziua ta de naștere să fie la fel de plină de bucurie precum un cufăr cu comori și să te simți bogat în iubire și fericire. La mulți ani, prietenul meu!
Pe parcursul acestui nou an de viață, să descoperi noi pasiuni, să realizezi vise și să îți îndeplinești toate dorințele. La mulți ani, prietenul meu!
Ocazia asta specială merită sărbătorită cu fast și veselie! Fie ca ziua ta de naștere să fie la fel de extraordinară precum ești tu. La mulți ani, prietenul meu!
Dragă prietene, bucură-te de fiecare clipă, zâmbește, fii fericit și amintește-ți un lucru: azi e ziua cea mai specială din an așa că trăiește-o la maxim! La mulți ani, prietenul meu!
Dragă prietene, îți doresc ca de ziua ta, soarele pe loc sa stea, să-ți aducă de la mine fericire și iubire, la mulți ani cu fericire și tot ce îți dorești să ți se îndeplinească. La mulți ani, prietenul meu!
Zilele de naștere sunt pline de amintirile anului trecut, fericirile prezentului și speranța viitorului. Sper ca toate acestea sa facă un număr complet reușit. La mulți ani, prietenul meu!
Sărbătorește-ți ziua de naștere așa cum meriți, cu un pahar de șampanie și multă bucurie în inimă. La mulți ani, prietenul meu!

Mesaje de zi de nastere pentru prieten simple dar eficiente. Mesaje și urări pentru prieten de zi de nastere. Mesajele pentru prieten se pot copia sau trimite pe whatsapp direct din aplicatie.

Căutari  Confidentialitate 
© felicitarifrumoase.com. All Rights Reserved.